Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ علی محمدی رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور ناجا در خصوص آخرین وضعیت ارائه خدمت در مراکز تعویض پلاک در سراسرکشور اظهار داشت: در حال حاضر با توجه به خروج مراکز سه استان مازندران، گلستان و اردبیل از وضعیت قرمز، می‌توان گفت که مراکز تعویض پلاک در تمامی مراکز استان‌ها فعال بوده و به هموطنان خدمت ارائه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور ناجا در پاسخ به پرسش فارس در خصوص تمدید وکالتنامه‌های خرید و فروش خودرو اعلام کرد: مدت تمدید وکالتنامه‌های منقضی با توجه به مدت زمان تعطیلی مراکز تعویض پلاک در شهر‌ها تعیین می‌شود؛ به طور مثال مراکز تعویض پلاک در تهران دو هفته تعطیل بود و بر این اساس اعتبار وکالتنامه‌های منقضی ۱۵ روز افزایش یافت؛ اما در مراکز استان‌های مازندران، گلستان و اردبیل که ۲۳ روز تعطیل بود مدت زمان اعتبار وکالتنامه‌ها ۲۳ روز افزایش یافته است.

وی با بیان این مطلب که هموطنان باید با مراجعه به سایت پلیس راهور ۱۲۰ و از طریق «نوبت‌دهی اینترنتی» با رزرو بازه زمانی مد نظر به مراکز تعویض پلاک مراجعه کنند اظهار داشت: ساعت کاری مراکز تعویض پلاک از ۷ تا ۱۵ است.

وی در پاسخ به دیگر پرسش فارس در خصوص آخرین آمار مراجعه هموطنان به مراکز تعویض پلاک از طریق نوبت‌دهی اینترنتی گفت: از اول مرداد تاکنون حدود یک میلیون و ۱۵۰ هزار نفر از طریق نوبت دهی اینترنتی خدمات تعویض پلاک را دریافت کرده‌اند.

گفتنی است پلیس راهور ناجا در راستای رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی و ابلاغی؛ همچنین کاستن از تجمع و معطلی مردم در مراکز تعویض پلاک، سامانه نوبت دهی اینترنتی را راه‌اندازی و به مرحله اجرا گذاشته است.     منبع:فارس

منبع: پارسینه

کلیدواژه: تعویض پلاک پارسی خبر پلیس راهور مراکز تعویض پلاک نوبت دهی اینترنتی وکالتنامه ها پلیس راهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۲۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروخانه در توزیع اینترنتی دارو مسوول است

به گزارش خبرگزاری مهر، بهرام عین اللهی، در پاسخ به سوالی درباره اینکه با فروش اینترنتی دارو موجب ایجاد مافیا نمی‌شود، افزود: هدف از ابلاغ آئین نامه این طرح آن بود که مردم راحت تر به دارو دسترسی داشته باشند، همانطور که مردم مواد غذایی را به راحتی بر بستر اینترنت سفارش می‌گذارند و تهیه می‌کنند.

وی ادامه داد: افراد می‌توانند داروی خود را از داروخانه مدنظرشان تهیه کنند، سپس انتقال دارو با شماره پیگیری انجام می‌شود و پیک اطلاعی از داروها ندارد. در این روش انتقال داروها در بسته بندی‌هایی قرار دارد که محتویات آنها مشخص نیست و مسئولیت دارو و محتویات آن به عهده داروساز مسئول فنی داروخانه است، پیک مربوط به سکو اینترنتی هم با شماره پیگیری داروها را بسته بندی شده تحویل می‌گیرد و تحویل بیماری که دارو را سفارش داده قرار می‌دهد.

کد خبر 6094731 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • این خودروها پلاک ملی نمی‌ گیرند
  • نگهداری تَک‌پلاک جرم است
  • نگهداری تَک پلاک جرم است | مسئولیت ارتکاب جرم با پلاک مفقودی بر عهده کیست؟ | مالک خودرو ۲۴ ساعت مهلت اعلام مفقودی دارد
  • نگهداری تَک پلاک جرم محسوب می‌شود
  • نگهداری تَک پلاک جرم محسوب می‌شود/اعمال قانون و اعزام به پارکینگ
  • مشکل کمبود نیروهای پلیس راهور در شهرها را با برون‌سپاری رفع می‌کنیم
  • مزاحم اینترنتی در دام پلیس همدان
  • داروخانه در توزیع اینترنتی دارو مسوول است
  • ۵۶ دستگاه خودرو حادثه ساز در مشهد توقیف شد
  • تاسیس مؤسسات خدمات هوشمند ترافیک/ برای واردات خودرو هیچ چیزی معطل پلیس نیست